2010-06-09
 20:25:45

hej

Jag tittar in här, för att kolla läget & se så att ni mår bra..för att kolla lite på statistiken & hoppas på kommentarer,önska att någon hört av sig,för att höra av mig.
men vet ni?
min blogg är död. HELT FUCKINGDÖD.
Det finns verkligen inget liv här,inte sorg,inte lycka. ingenting.

Ska vi ta tag i det här? eller ska vi ta en paus? kan någon erbjuda hjälp med design för att vi ska starta om från början?
Vi måste bestämma det här tillsammans people.
så vad säger ni? vad ska vi göra med detta grå?



elisabeth

maria maria maria.. förstår att du behöver hjälp...



haha, nej men alltså lite tips nu då ;)

* skriv om din dag, och försök klämma in ngra bilder i inlägget! du behöver inte ha med dig en kamera vart du än går, men ta mycket kort med mobilen och lägg in dem när du kommer hem! :)



* blogga om mode, filmer, tex skriv ett inlägg där du tipsar om vilka filmer du tkr är bäst eller så? Eller lägg in en låt från youtube och berätta om låten väcker ngra minnen, och så!



* blogga om vilka produkter du använder! :)



* Lägg upp allt du köper på bloggen. Ha en kategori för shopping tex :D älskar att se vad andra köper, haha!



* Känner du att du inte har tid för att skriva, eller lägga in bilder & massa, gör en kort liten videoblogg.



* Kör med hiss & diss listan (lite tråkigt eftersom alla andra gör det).. men det är iallafall ngt. Eller kom på en annan lista. Typ "snyggast klädda kändisen denna veckan" eller .. " bästa sedda programet/låten" jaa, vad som helst!



Sen måste man ju ha blogglust, annars funkar ju inget av det jag sa så bra haha :D & laddar du upp mer inlägg får du självklart mer kommentarer.



PUSS ! (L)



PUBLICERAT: 2010-06-10, 07:54:08 | URL: http://eeliisaabeth.blogg.se/
Anonym

det finns dagar då det går upp, och dagar det går ner. precis som statistiken. men sen får man blogg lust och så vipps så är bloggen full med nya inlägg, låt det bara ta sin tid. det kommer gumman :)<33



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: